Μενού
Καλάθι

Δικαίωμα να ξεχάσετε

Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή εάν θέλετε να αφαιρέσετε τα προσωπικά και άλλα δεδομένα σας από το κατάστημά μας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η διαδικασία θα διαγράψει τον λογαριασμό σας, επομένως δεν θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση ή να τον χρησιμοποιείτε πια .

Η διεύθυνση email σας

Πως λειτουργεί αυτό?

Θα λάβετε ένα email με έναν σύνδεσμο, ο οποίος κάνοντας κλικ θα διαγράψει όλα τα δεδομένα που αποθηκεύουμε για εσάς. Εάν κάτι δεν μπορεί να διαγραφεί, θα ανωνυμοποιηθεί. Ο σύνδεσμος θα είναι ενεργός για% s% ώρες

Μίλα μας στο WhatsApp